• Sök i:
    Standardprislista

Nyheter 140722

Av ett antal olika anledningar var det längesedan jag la in nya bilder på sidan. Det har dels berott på en separation,och jag har flyttat  två gånger under vintern och är nu på min nya stationära bostadsort, som är utanför Borås.Och läget på flera håll börjar därmed  stabilicera sig mer o mer.

De bilder som har laggtsin hitintills är från Boråstrakten i vintras, samt från Äskhults by utanför Kungsbacka i Midsommar.

Jag har dessutom idag 140724 laggt in en ny mapp som heter Sinnenas gård, och som är en fin och intressant verksamhet med odling av äldre växter och dessutom medicinalväxter, den ligger norr om Motala. Eva Lise som är engagerad i detta ämne och oxå driver alternativmedicinsk behandling är en trevlig kunnig yrkeskvinna, som är väl värd ett besök. Gå gärna in på hennes sida på internet med samma namn som gården.

Vidare kommer jag inom kort lägga in bilder från Allsång i Gränna hamn, från Jönköping, från sjön Mjörn utanför Alingsås. Från ett antal resor i Skåne under våren, Från Visingsö/Gränna och från Vätterrundan......så håll utkik efterhand !